Naslovna Vijesti Rekonstruisana bina u koncertnoj dvorani

Rekonstruisana bina u koncertnoj dvorani

U koncertnoj dvorani novopazarskog Kulturnog centra potpuno je rekonstruisana bina. Direktor te institucije Husein Memić najavio je nastavak izgradnje platoa, kao i niz infrastruktunih radova unutar samog objekta.

Lepo sređenoj koncernoj dvorani u Kulturnom centru, još lepšu sliku dala je rekontrusana bina. Direktor ovog preduzeća Husein Memić kaže da su ovi radovi bili neophodni. On je najavio da će sve ono što nije bilo sređeno u prvoj fazi, biti urađeno u naredna dva meseca.

“U naredna dva meseca rekonstruisaćemo stepenište, ono što nije urađeno 40 godina, a to je sanacija sanitarnih čvorova poredkoncertne dvorane. Ono što će obradovati meštane koji žive u ulici 8.marta je i izgradnja platoa iza Kulturnog centra, koja će biti nastavljena sutra”, rekao je Memić.

Ovom prostorijom, tokom Festivala stvaralaštva mladih prošlo je deset hiljada mladih, te je neophodno da se dubinski očiste sedišta, što će kako je najavio Memić biti urađeno sutra. Memić kaže da se rukovodstvo trudi da opravda sva sredstva, koja su uložena u ovu instituciju.

Exit mobile version