Naslovna Featured Istaknuto Regionalni inovacioni “Start up centar” u Novom Pazaru organizuje jednomesečki kamp za...

Regionalni inovacioni “Start up centar” u Novom Pazaru organizuje jednomesečki kamp za 3D animaciju

regionalni-inovacioni-“start-up-centar”-u-novom-pazaru-organizuje-jednomesecki-kamp-za-3d-animaciju

 Regionalni inovacioni START UP CENTAR iz Novog Pazara organizuje IT kamp koji se tiče 3D dizajna. Svi koji su zainteresovani za ovaj kurs, koji je potpuno besplatan, mogu se prijaviti u prostorijama centra a broj polaznika je ograničen. Organizatori i finansijeri kursa, koji traje 4 nedelje, su najveće kompanije koje se bave 3D dizajnom kod nas.

Pod vođstvom kompanije Epic Games, Letnji kamp “Summer of Unreal”, pokrenut je ove nedelje  kao partnerstvo između Escape Studios i nekih od najboljih škola animacije u Evropi-Francuskog Art FKS-a, španskog La Salle BCN, danske radionice animacije, Screen Skills Ireland i Srpskog centra za obuku.

“Summer of Unreal” je besplatan jednomsečni kamp kreiran u saradnji  sa Epic Games gde polaznici uče praktične veštine u stvarnom vremenu  od najboljih iz industrije. Iako se od učesnika očekuje  neko znanje o 3D softveru , podjednako je pogodno  i za one koji su potpuno novi u Unreal Engineu. Nastavni plan i program savršen je za lagani tempo perioda odmora. Dizajniran je tako da učesnicima pruži dovoljno vremena za eksperimentisanje i uvežbavanje za napredovanje od početnika do samopouzdanog stručnjaka u stvarnom vremenu”, objasnio je  koordinator RISC Novi Pazar prof. dr Šemsudin Plojović.

“Summer of Unreal” posebno se fokusira na animaciju, ali bi takođe bilo korisno za umetnike pokretne grafike , kao i producentre i režisere, koji žele da razumeju  kako bi se Unreal Engine mogao uklopiti u njihov tok rada.

Kamp će trajati od 26.jula do 20.avgusta, od ponedeljka do petka u vremenu od 10 i 30 do 16 i 30.

Rok za prijavu je do četvrtka, 16.jula 2021.godine.

B.V.

Exit mobile version