Regionalna liga u boksu: Osam pazarskih trijumfa za proboj na drugo mesto

Bokseri Novog Pazara ostvarili su osam pobeda i četiri poraza u trećem i četvrtom kolu Regionalne lige u Nikšiću, pa su trenutno drugi na tabeli u konkurenciji 10 klubova iz šest država.

Po dve pobede Pazarcima doneli su Džejlan Toskić u kategoriji do 67 i kapiten Vladan Babić kod boraca težih od 92 kilograma.

Toskić je najpre pobedio Dušana Pricu iz Loznice sa 5:0, da bi potom na predaju u drugoj rundi primorao Izudina Karića iz sarajevskog Željezničara, dok je Babić prvog dana sa 5:0 dobio Mariborčanina Jura Šimunovića, a zatim prekidom u prvoj rundi Nikolu Kneževića iz Sombora.

Sadam Magomedov je u trećem kolu u kategoriji do 92 kilograma prekidom u drugoj rundi savladao Nikolu Lekića iz Nikšića, ali je u četvrtom kolu zbog povrede oka već u prvoj rundi predao meč Somborcu Milisavu Saviću.

Igor Rogić je u kategoriji do 71 kilograma rezultatom 5:0 bio bolji od Ilije Luščuka iz Maribora, dok je Almir Memić kod boksera čija težina ne prelazi 75 kilograma bez borbe slavio protiv još jednog predstavnika Maribora Dejana Leburića.

U kategoriji do 63,5 kilograma, Stefan Filipović izgubio je od člana skopskog Vradara Diona Lene sa 0:5.

Kod omladinaca sa težinskim limitom na 63,5 kilograma, Enoks Uka ostvario je trijumf od 3:2 nad Zoranom Velimirom iz beogradskog Radničkog, dok je Dženis Vanić najpre poražen od takmičara Željezničara Alija Šljiva sa 2:3, a kan kasnije i od Vladimira Beriše iz Sombora odlukom sudija 1:4.

Loznica je vodeća u Regionalnoj ligi sa 73 boda, a slede Novi Pazar sa 57 i trećeplasirani Nikšić sa 54 boda.

M. Minić

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO