Redžovićev posao sa narko-bosom Šarićem došao do B92! Redžović kaže da ima akcije, ne može da odlučuje i da papiri ne znače ništa!

Novi Pazar – Nacionalna televizija b92 večeras je u udarnom terminu emitovala prilog o sumnjivim poslovima novopazarskog biznismena Muamera Redžovića.

Na pitanje da li je znao da je na bilo koji način Štrbac, a samim tim i Šarić, povezan sa tim preduzećem, Redžović je odgovorio da nema pojma.

“Niti znam da su povezani, niti da su imali bilo kakve veze, niti znam za odluke koje su donošene. Da li vi možete upravljati negde ako imate 14 odsto, ne možete…”, rekao je Redžović.

 
Međutim, upravo donošenje odluka je sporno, pošto smo došli u posed dokumenta da je Redžović član Nadzornog odbora “Trgoprometa”, koji prati poslovanje firme, a samim tim bi trebalo i da zna za poslove sa “Jedinstvom” iz Gajdobre.

Na konstataciju da je na izborima za članove Nadzornog odbora Trgopromet AD Kraljevo stajalo i njegovo ime, Redžović je uzvratio zahtevom.

“Dajte mi jednu odluku, jednu sednicu na kojoj sam učestvovao, na kojoj sam doneo bilo kakvu odluku… A to što vi imate neki papir, papir može imati ko god hoće, šta god hoće”, istakao je Redžović.

Dok Redžović kaže da protiv njega vode kampanju oni kojima smeta sređivanje stanja u Agenciji za privatizaciju i sprečavanje daljeg lopovluka, Bojana Jovanović iz KRIK navodi da je neobično da Redžović ne zna za kompaniju “Jedinstvo” iz Gajdobre.

“Jako je čudno da on ne zna šta radi njegova firma, naročito zbog toga što je član Nadzornog odbora u kompaniji koja je učestvovala u celom ovom poslu. To ukazuje na mogućnost saradnje između osobe iz kriminalnog miljea i bitnih državnih funkcionera i otvara se mogućnost velikih zloupotreba”, kaže Jovanovićeva.

Povodom svega oglasila se i Agencija za privatizaciju, koja je rekla da je Redžović dugogodišnji uspešni privrednik i da je povezivanje njega sa Šarićem pokušaj da mu se uruši ugled.

Podsetimo istraživački tekst o sumnjivim radnjama preduzeća Muamera Redžovića sa novcem narko bosa Darka Šarića objavio je portal Krik.

Redžović inače važi za veoma istaknutog člana Sns-a a u vreme kampanje nosio je jagnjiće na slavu Sns-a Tomislavu Nikoliću u Beogradu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO