Redžović: Sedmo mesto nije neuspeh

Klub malog fudbala Novi Pazar završio je sezonu u Prvoj futsal ligi Srbije na sedmom mestu, čime je ponovljen rezultat iz takmičarske 2016/17. To je ujedno i najslabiji plasman ovdašnjeg kolektiva otkako je član elitne divizije.

“U sezonu smo ušli bez klupskih čelnika Fikreta Međedovića i Enesa Delića, sa trenerom Milošem Todorovićem i dosta promenjenim timom. Dobro smo krenuli, ali došli su problemi. Nismo mi sedmi po kvalitetu u ligi. Realno, u četiri smo najbolja tima. Ipak, sa svim problemima, sedmo mesto nije neuspeh”, ocenio je kapiten Pazaraca Eldin Redžović.

Pazarci su letos ostali bez Edisa Rašljanina, Aleksandra Gavrilovića, Koste Vukovića i Luke Vuletića.

Tokom zimske pauze, otišli su Veroljub Vukadinović, Ensar Redžović, jedina letnja akvizicija Stefan Spasić i Vahid Kapidžija. Osim toga, Sanel Stupljanin je na klupi nasledio Todorovića.

Novi Pazar je ostao dva boda iza šestoplasiranog Paleža, koji je uhvatio poslednji voz za plej-of.

“Veliki teret pao je na Elvedina Sadovića. Da nije bilo njega, pitanje je kako bi sve završilo. Grad Novi Pazar, Sportski savez i Ustanova za sport stali su uz nas, kao i neki sponzori”, naveo je Redžović.

On je ocenio da mladi igrači Ersan Vatić, Džejlan Rašljanin i golman Hamza Kolašinac imaju lepu perspektivu.

“Već razmišljamo o narednoj sezoni, pominju se i neki sponzori. Nadam se da će se stvoriti uslovi da pojurimo domaće trofeje”, dodao je kapiten pazarskog futsal tima.

Eldin Redžović je godinama jedan od najboljih igrača u Prvoj futsal lige Srbije, a ove sezone je sa 14 golova bio i najbolji strelac Novopazaraca.

M. Minić

Foto: S. Župljanin

The post Redžović: Sedmo mesto nije neuspeh appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO