Real Madrid ruši sve rekorde ponudom za Bejla!

Gareth+Bale

Jedna od najvećih letnjih sapunica, ako ne i u istoriji fudbala, dobiće istorijski epilog po svemu sudeći: Totenhem je spreman da proda Gereta Bejla za rekordnih 100 miliona evra, a dobiće od Reala i jednog igrača.

Na naslovnicama španskih sportskih medija i u utorak dominira brzonogi Velšanin, čiji bi prelazak u Madrid trebalo da bude najskuplji u istoriji.

Marka pod naslvom “Prava ludost” piše da će transfer Bejla u Real ukupno izaći “kraljeviće” 145 miliona evra, u šta je uračunat i dolazak jednog od igrača španskog tima u Totenhem, samo je pitanje da li će to biti Fabio Koentrao ili verovatnije Anhel di Marija.

“As” prenosi da će najbolji fudbaler “pevaca” napustiti London za 98 miliona, a da će put Vajt Hart Lejna krenuti i Koentrao. Za te pare, Totenhem može da pojača sve linije tima i dovede dovoljno igrača da se umeša u borbu za titulu Premijer lige.

Ostrvski mediji javljaju da je predsednik Totenhema Deni Levi prekinuo odmor u SAD i da bi do kraja nedelje mogao da se sastane sa prvim čovekom Reala Florentinom Perezom, kako bi postigli konačan dogovor i fudbalu dali novu dimenziju.

SandzakHaber.net / Izvor: Blic i sportklik.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO