Naslovna Vijesti Svijet Razveo se Putin

Razveo se Putin

putin

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila saopštili su danas da su se razveli, prenose ruski mediji.

Nekoliko sedmica od 30. godišnjice braka, ruski predsednik i njegova supruga rekli su da je njihov brak završen, u intervjuu ruskom kanalu Rosija 24, koji dali pošto su zajedno bili na baletu “Esmeralda” u Dvorcu Kremlja.

“To je naša zajednička odluka”, rekao je Putin, a to je potvrdila i njegova dosadašnja supruga. Na pitanje novinara da li to znači razvod, Ljudmila Putin je odgovorila: “Da, može da se kaže, to je civilizovani razvod”.

“Naš brak je gotov zbog činjenice da se skoro uopšte ne viđamo”, dodala je Ljudmila Putin. Ruski predsednik je razvod objasnio time da nisu svi spremni da žive javnim životom kakav podrazumeva uloga supružnika političara njegovog ranga.

“Sva moja aktivnost, sav moj posao povezan je sa javnom sferom, sa potpuno javnim životom. Nekome se to sviđa, nekome ne, ali ima ljudi koji su sa tim savršeno nespojivi”, rekao je Putin.

Ruski predsdnik poznat je po tome da skoro nikada, do sada, nije davao izjave ili odgovarao na pitanja o svom privatnom životu.

Ljudmila Putin se i inače retko pojavljivala u javnosti, a poslednjih par godina njeno odsustvo izazvalo je mnoge, nikada potvrđene glasine uključuju i onu da je zatvorena u manastiru.

Vladimir i Ljudmila Putin venčali su se 1983. godine i imaju dve odrasle ćerke o kojima se takođe jako malo zna.

Exit mobile version