Rasulo u Partizanu ! Mitrović potpisao za Anderleht, a potpredsednik kluba podneo ostavku zbog toga !

Partizan-Grb-2

Mladi napadač Partizana i reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, potpisao za Anderleht ! 

Iako je zvanično saopštenje UO Partizan da su samo odobrili transfer Mitrovića, SPORTKLIK.RS saznaje da je Mitrović već potpisao ugovor sa ovim Belgijskim velikanom i to odmah nakon utakmice sa Novim Pazarom.

Medjutim na sopstveni zahtev i zahtev njegove porodice, on će biti član Partizana do 30. avgusta i imaće priliku da se oprosti od navijača na domaćim mečevima sa Radničkim u Nišu 17. avgusta i zatim u Humskoj protiv kragujevačkog Radničkog 24. avgusta u trećem kolu Superlige. Takođe, biće u konkurenciji za mečeve baraža kvalifikacija za Lige Evrope protiv švajcarskog Tuna.

U Anderleht će preći za sumu od pet miliona evra, i pridružiće se bivšem rivalu iz redova Crvene zvezde Luki Milivojeviću, koji je nedavno postao član belgijskog šampiona za tri miliona evra.

Takodje se na internetu pojavila vest da je potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Mile Jovičić podneo je ostavku, a to je učinio zbog odluke Upravnog odbora crno-belih da sa odobri odlazak Aleksandru Mitroviću iz ekipe srpskog šampiona.

Rukovodstvo kluba iz Humske je prvog radnog dana ove nedelje za jednu od tema imala transfer reprezentativnog špica, koji se proslavio i na omladinskom prvenstvu Evrope, a glasanjem uprave doneta je odluka da Mitrović može da ide iz Partizana.

Što se Jovičića tiče, on je bio među onim članovima uprave koji su glasali protiv prodaje Aleksandra Mitrovića, pa je posle odluke koja je bila suprotna njegovom stavu saopštio da podnosi ostavku na funkciju u klubu.

Sastanak Upravnog odbora trajao je tri i po sata, a po završetku razgovora čelnika, ni Jovičić ni predsednik Dragan Đurić nisu odgovarali na telefonske pozive.

Klub je samo potvrdio da Mitrović odlazi u Anderleht 30. avgusta, ali ne i za koju sumu i na koji period.

Tako to ide kad rade ono što su nama uradili u subotu…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO