RASPAD SISTEMA!!! SDA se raspada u Tutinu, nemaju većinu preti im prinudna uprava!

Novi Pazar – Opštinska vlast u Tutinu izgubila je svoju većinu, zbog, kako saznajemo “untrašnjeg rata između Šemsudina Kučevića i Bajra Gegića.

Prema informacijama do kojih smo došli deo odbornika veran Bajru Gegiću odbio je da se pojavi na sednici SO Tutin koja je danas bila zakazana.

Poslednji rok za zasedanje je 30. mart 2015. godine, ako se do tada ne održi sednica, Skuptšina se raspušta i uvodi se prinudna uprava koja će biti sačinjena po ključu vladajuće većine u Vladi Srbije a koju čine SNS i koalicioni partneri Rasim Ljajić i Ivica Dačić.

Trenutno vlada panika u Tutinu, predsednik Skupštine Pajaz Jusufović je kada su opozicionari napustili salu, sednicu odložio za 13 časova iako za to nije imao zakonsko pravo.

Tutin je bio poznat kao mesto u kojem je Stranka demokratske akcije (SDA) imala najjaču podršku i veliki broj simpatizera, ali u posljednih par meseci stvari se drastično mijenjaju.

Sulejman Ugljanin predsednik stranike SDA Sandžaka i predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević su u panaci jer odbornici ne žele da učestvuju u daljem pljačkanju i zaduživanju građana milionskim kreditima.

Kako nezvanično saznajemo sukub je nastao na relaciji između sadašnjeg i bivšeg predjsednika opštine Tutin, Šemsudina Kučevića i Bajra Gegića. Tako da jedna grupa odbornika vladajuće većine podržava sadašnjeg Kučevića a druga bivšeg predsjednika Gegića.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO