Predsednik SDP Rasim Ljajić danas je obilazio opštinu Tutin i tom prilikom obišao više lokacija koje su u izgradnji, onih koje su izgrađene i onih koje će se tek izgrađivati.

Ljajić je sa saradnicima, najpre obišao izgradnju puta Novi Pazar – Tutin gde je razgovarao sa predstavnicima Turske firme Tašjapi koja izvodi ove radove i sa radnicima, koji, kako kažu, rade i u vreme praznika kako bi se ispoštovali svi rokovi na ovoj zahtevnoj deonici puta koji izgrađuju.

Predsednik SDP kazao je tom prilikom, da je zadovoljan dinamikom radova i da toliki broj radnika daje nadu da će put najverovatnije biti gotov i pre zadatog roka, a da Turska firma odlično izvodi radove na toj deonici, kvalitetno i temeljno.

On je nakon puta koji je u izgradnji, zajedno sa Lejlom Redžematović, obišao i izletište Cikeljevac kod Tutina koje će prerasti u novi turistički kompleks u toj opštini prvi takve namene i takvog oblika, a kazao je da je izrada tog projekta u toku.

Ljajić je obišao i radove na sada već gotovo izgrađenoj plaži u Ribariću što je projekat koji je od vitalnog značaja za sve gradove koji gravitiraju na ovom području, jer će Ribariće dobiti posebnu, uređenu, svetsku plažu koju će moći da koriste svi građani Novog Pazara, Tutina i drugih okolnih gradova.

Izvor: Indeksonline

Foto: Indeksonline