Naslovna Sandžak Prijepolje Rasim Ljajić obećao pomoć Prijepolju

Rasim Ljajić obećao pomoć Prijepolju

ulaganja_u_prijepoljePotpredsednik Vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić prilikom posete Prijepolju obećao je pomoć u obezbeđivanju sredstava za završetak svih aktivnosti potrebnih za održavanje Međuopštinskih omladinskih sportskih igara.

Ljajić je rekao da ove igre moraju biti najbolja prezentacija kako Prijepolja tako i cele zemlje i izrazio očekivanje da će u narednih mesec dana biti zavšeni svi započeti građevinski projekti.

Do sada su, prema njegovim rečima, obezbeđena određena sredstva, ali će biti potrebno obezbediti još novca.

Ljajić je rekao da su u toku i radovi na izgradnji kompletne infrastrukture, podsetivši na rekonstrukciju vodovoda u Brodarevu.

“Problem nezaposlenosti, prema njegovim rečima, ipak najviše tišti opštine i državu, te se njime mora baviti i ova ali i naredne Vlade”, rekao je Ljajić.

Predsednik optštine Prijepolje Emir Hašimbegović rekao je da je ministar Ljajić od samog početka bio angažovan na predstavljanju MOSI igara i lobiranju za sredstva koja treba obezbediti.

On je rekao da će radovi na adaptaciji sportskih terena i sale u školi Sveti Sava i stadiona ORSI, uprkos tome što ih neće finansirati Ministarstvo za infrastrukturu, ipak biti nastavljenii, jer se radi o objektima od izuzetne važnosti te će radove finansirati Opština Prijepolje.

Exit mobile version