Naslovna HRONIKA Ranjeni muškarac van životne opasnosti

Ranjeni muškarac van životne opasnosti

ranjeni-muskarac-van-zivotne-opasnosti

Tridesetsedmogodišnji N.B. koji je danas oko 15 i 30 ranjen iz vatrenog oružja u predelu grudi van je životne opasnosti – izjavio je za RTVNP hirurg Izet Tutić. Brzom intervencijom novopazarskih hirurga, pacijent je operisan i nalazi se na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Novom Pazaru.

”Pacijent je primljen kao hitan slučaj u jedinicu intenzivne nege. Mi mso hitro i brzo reagovali. Radi se o rani koja je izazvana vatrenim oružjem u predelu sredogruđa. Pacijent je za sada van životne opasnosti i nadmao se najboljem”, izjavio je dr Izet Tutić.

Doktor Tutić je rekao da nije bilo potrebe da se pacijent transportuje u veće zdravstvene centre, jer, kako je kazao, Novi Pazar ima jaku hirurgiju, koja se može meriti sa hirurgijom na Vojno-medicinskoj akademiji.

Pucnjava se dogodila u Ulici Avnoja kada je naoružani napadač ispalio nekoliko hitaca i pobegao.  Dok je uviđaj bio u toku ulica je bila zatvorena za saobraćaj. Iz policije za sada zvanično nismo dobili  informaciju da li je napadač uhapšen.

S.Lj.

Exit mobile version