RAMIZ DUGOPOLJAC KOD GRADONAČELNIKA – Biševac: Porodica Dugopoljac neće biti ostavljena sama

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac primio je danas Ramiza Dugopoljca, čija berbernica je porušena 23. februara. U razgovoru sa njim Biševac je izrazio puno razumevanje za situaciju u kojoj se njegova porodica nenadano našla i obećao svu pomoć i podršku da se ovakvo stanje prevaziđe.

Želim da naši sugrađani znaju da porodica Dugopoljac neće biti ostavljena sama u ovoj situaciji. Iako ovaj problem nije u nadležnosti lokalne samouprave, grad će sigurno finasijski pomoći da ponovo stanu na noge i nastave svoju porodičnu tradiciju.“, rekao je Nihat Biševac.

Nihat Biševac naglasio je da je ovaj događaj izuzetno uznemirio sve građane Novog Pazara, te da u postojećoj situaciji postoje samo dva moguća rešenja – dogovor između porodice i IZ ili da ceo ovaj slučaj dobije epilog na sudu.

Sve mimo toga i svako nepoštovanje zakona samo može da proizvede dalju nestabilnost i dugoročno gledano ima loše posledice za ceo grad.“ , rekao je Biševac i izrazio nadu da će nadležne državne institucije poštujući zakon iznaći pravedno rešenje za ovaj problem.

„Apelujem na sve aktere da spuste tenzije jer sukobi ne donose ništa dobro, sukobima ništa nije izgrađeno i nikom se nije pomoglo na taj način.

Ne treba da dozvolimo da iz našeg grada u svet idu ružne slike posebno uoči ovih mubarek dana“, kazao je gradonačelnik.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO