Naslovna Sandžak Novi Pazar Ramazanski turnir počinje 23. marta! Očekuje se iskorak u odnosu na prošlu...

Ramazanski turnir počinje 23. marta! Očekuje se iskorak u odnosu na prošlu godinu

ramazanski-turnir-pocinje-23.-marta!-ocekuje-se-iskorak-u-odnosu-na-proslu-godinu

Organizatori predstojećeg Ramazanskog turnira u malom fudbalu izrazili su očekivanje da će napraviti kvalitativni iskorak u odnosu na prošlu godinu.

“Zadovoljni smo kako je sve proteklo prošle godine. Imali smo rekordan broj učesnika i zavidnu posetu na tribinama. Cilj je da unapredimo i sam sistem takmičenja, a da uočene nedostatke otklonimo”, rekao je generalni sekretar pazarskog Sportskog saveza Nermin Zećirović.

Posle četvorogodišnje pauze, Ramazanski turnir u malom fudbalu se 2022. vratio u sportski život Novog Pazara.

Ovogodišnje izdanje tradicionalne manifestacije u Sportskoj dvorani Pendik trebalo bi da startuje 23. marta.

Tim povodom, čelnici gradskog Sportskog saveza organizovali su radni sastanak sa predstavnicima novopazarskih klubova i fudbalskih škola.

“Zahvaljujući tim ljudima i našem angažmanu, turnir je podignut na viši nivo. Želimo još da ga unapredimo, da imamo i rekordan nagradni fond. Ako budemo u mogućnosti, obezbedićemo i specijalnu podlogu”, najavio je Zećirović.

Ramazanski turnir u malom fudbalu, 29. po redu, obuhvatiće selekcije od poleteraca do veterana.

“Podržavamo svaku dobru ideju. Turnir se vratio na velika vrata. Možda je prošlogodišnji bio i najbolji do sada. Izuzetno smo zadovoljni zbog toga. Rado smo se odazvali pozivu organizatora, pa bi trebalo da i sada masovno učestvujemo”, naveo je Mensur Ljajić iz Fudbalskog kluba Pazar juniors.

M. Minić

Exit mobile version