Ragipovića prijavio komšija da gradi kuću a inspekcija mu zatvorila gradilište (foto – video)

Novi Pazar – Muamer Ragipović vlasnik kuće u izgradnji kojeg je inspekciji prijavio prvi komšija već duže vrijeme kuburi sa gradskim inspekcijama jer ga je prijavio prvi komšija.


“Bio sam prinuđen da dobijem građevinsku dozvolu, i dobio je u međuvremenu sam počeo radove koje sam prijavio. Sve po zakonu. Međutim građevinska inspekcija je došla i zatvorila mi gradilište zato što kažu da gradim van dozvole” kaže Ragipović i dodaje da radi upravo po planu za koji mu je izdata građevinska dozvola.
Sporni deo koji je izgrađen ranije moram da srušim kaže Ragipović dodajući da su mu zbog toga su mu zaustavili izgradnju objekta.
Za danas je bilo zakazano rušenje, došla je moja rodbina i prijatelji ali oni nisu došli bili smo spremni da branimo rušenje objekta”


Ragipović navodi da je u Petak bio kod gradonačelnika Meha Mahmutovića ali kaže da razgovor nije tekao u zadovoljavajućem toku “rekao mi je da me nebi primio da je znao da sam vlasnik kuće koju inspekcija hoće da sruši, mislio je da sam investitor koji želi da uloži u Novi Pazar. Ja sam direktor firme koja investira u Novim Banovcima vrednost dosadašnjih radova je 20. miliona evra od 300 miliona evra”.
Vlasnik objekta kaže da se žalio i kod načelnika Ahmedina Binjoša i tražio odlaganje rušenja ali mu je Binjoš rekao da ako to uradi odmah će svi da kažu da je uzeo novac od njega i odbio da odloži rušenje

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO