Radovi na postavljanju reflektora u punom jeku

Stadion ovdašnjeg superligaša, FK Novi Pazar ovih dana je veliko gradilište. Radovi na izgradnji reflektora teku planiranom dinamikom, uprkos pojavi podzemnih voda i nepovoljnim vremenskim uslovima.

Izvođenje radova na postavljanju reflektora obišao je gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović sa svojim saradnicima.

Prije odprilike tri nedjelje počela je izgradnja reflektora na Gradskom stadionu, radove izvodi novopazarsko preduzeće “Sea”. Gradilište je danas sa saradnicima obišao gradonačelnik Novog Pazara i predsjednik Skupštine FK Novi Pazar dr Meho Mahmutović.

Mahmutović očekuje da će radovi biti završeni do početka sezone, početkom avgusta, i da će utakmice FK Novi Pazar u narednoj sezoni biti igrane u još ljepšem ambijentu.

Da radovi teku planiranom dinamikom potvrdio je i pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara, Edib Đerlek.

Izvođači raodova na postavljanju stubova za reflektore rekli su da se radovi izvode planiranom dinamikom, i da će biti ispoštovani svi rokovi za završetak radova.

Izgradnja stubova vredna je oko 24 miliona dinara i finansiraće je grad Novi Pazar, sijalice će donirati Fudbalski savez Srbije, dok se Mahmutović nada da će Ministarstvo energetike pomoći prilikom izgradnje nove trafo-stanice. Gradonačelnik očekuje da će Gradski stadion uskoro dobiti i južnu tribinu, koja bi trebala da bude po sistemu privatno-javno partnerstvo čime bi ovo fudbalsko zdanje po gradonačelnikovim riječima bilo kompletirano.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO