Radovi na brojnim lokacijama traju

Infrastrukturno uređivanje Novog Pazara vidljivo je na svakom koraku. Radovi na brojnim lokacijama traju, a razloga za zadovoljstvo ovih dana imaju meštani Selakovca, ali i Svojbora.
„Kako smo i obećali, nakon bajramskih praznika usledila je finalizacija radova u Selakovcu, u delu Svojbora prema Hotkovu i Izbicama, a do proleća ćemo doći do dioncice ispod Borića“, obilazeći radove, rekao je, pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović.
U toku su radovi u ulici Šabana Koče – krak prema ulici Relje Krilatice, kao i preuređenje Sjeničke ulice. Već sutra i u narednih nekoliko dana mehanizacija i timovi delovaće u ulici “ Ive Andrića“ na Hadžetu. Fokusirani smo i na dionicu kod FO „Ras“, kako bi dijeca iz naselja preko reke „Trnavice“ mogla bezbjedno da dođu do mosta, ne gazeći po blatu.
Grad je potpisao ugovore o izvođenju radova u 67 ulica, a prema rječima Nihada Hasanovića, građani o svim radovima koji traju ili su predviđeni za naredni period mogu da se informišu u Gradskoj upravi.
„Pozivam građane da se informišu o detaljima koji se tiču unapređenja života ljudi u različitim naseljima jer zaista radimo na svim poljima“, kazao je Hasanović, napominjući da sem asfaltiranja, uređenja fekalne i kišne kanalizacije u svim dijelovima Novog Pazara, grad koristeći kapacitete svih javnih preduzeća intenzivno radi i na ostalim frontovima. Tako Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta na područjima škola proverava i koriguje vidljivost horizontalne i vertikalne signalizacije, obeležava pješačke prelaze, kako bi učenici u novoj školskoj godini put od škole do kuće i nazad prelazili potpuno bezbjedno.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO