Radojičić pred Proleter: Da nam se konačno nešto vrati (ponedeljak, 15.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je danas da očekuje da njegovi izabranici protiv Proletera ponove pristup iz prethodnih superligaških utakmica, ali i da postignu gol više od gostiju iz Novog Sada.

“Kada su u pitanju igra, zalaganje, borbenost i htenje, tu sam ponosan na moje momke. Iako osporavani od mnogih, igraju veoma dobro. Treniraju i ponašaju se profesionalno. Sada bismo morali da iskoristimo prednost domaćeg terena i da osvojimo tri važna boda protiv kvalitetnog protivnika”, rekao je Radojičić.

Uoči 18. kola Super lige Srbije, Proleter je 10. na tabeli sa 21 bodom, dok je Novi Pazar, iako neporažen na četiri prvenstvena meča u nizu, na poslednjem, 16. mestu sa 12 bodova.

“Proleter je klub koji sam vodio ne tako davno i izuzetno ga poštujem u svakom pogledu. Imaju rezultate koji su u skladu sa njihovim igrama. Uzeli su bod Partizanu u Beogradu, pobedili Voždovac, a pre toga ostvarili su četiri trijumfa u nizu. Ipak, očekujem da nam se konačno nešto vrati jer konstantno igramo dobro”, ocenio je Radojičić.

Proleter i Novi Pazar su pre četiri meseca u Novom Sadu odigrali 2:2, u meču u kojem su gosti ispustili prednost od 2:0.

“Desilo se slično kao na našem prošlom gostovanju Čukaričkom, a u finišu smo ostali bez pobede i protiv istog protivnika na našen terenu, kao i u duelima sa Napretkom i TSC-om. Mi iz poslednje linije pokušaćemo da ne primimo gol, dok je na našim napadačima da iskoriste šanse, kojih će sigurno biti”, naveo je levi bek Novopazaraca Milan Joksimović.

Novi Pazar i Proleter igraju u ponedeljak od 15 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO