Radojičić pred gostovanje Napretku: Nema mesta za velike reči i pretnje protivniku

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je danas, uoči gostovanja Napretku u 14. kolu Super lige Srbije, da nema mesta za velike reči pretnje protivniku i da njegovi igrači moraju mnogo da rade na terenu.

“Moramo da zaslužimo svaki aut, korner, slobodan udarac ili gol. Verujem da će moji igrači posvećenost sa prethodna tri treninga da sprovedu u delo u Kruševcu i da će da obraduju armiju navijača. Ja ću ih maksimalno podržati”, rekao je Radojičić.

Napredak je peti na superligaškoj tabeli sa 19 bodova, dok je poslednjeplasirani Novi Pazar osvojio sedam bodova.

“Dosta će zavisiti i od protivnika, ali gledamo sebe. Nema prostora za velike promene. Tim je dobro igrao i u prethodnom periodu, u kojem nije bilo ni sreće. Uz energiju i ispunjavanje zadatka na terenu, nadam se dobrom rezultatu”, kazao je Radojičić.

Najbolji strelac Pazaraca Almir Aganspahić najavio je da će se svi maksimalno potruditi kako bi posle dužeg vremena svojim navijačima, ali i novom treneru, poklonili pobedu.

“U rezultatskoj smo krizi, ali ne igramo loše. To se posebno odnosi na poslednju utakmicu (protiv Spartaka), gde su nas neke greške odvele u poraz. Oni koji budu igrali, kao i igrači sa klupe, moraju da pruže više za povoljan rezultat, koji nam je neophodan pred seriju utakmica na našem terenu. Ipak, potrebni su i bodovi sa strane”, ocenio je Aganspahić.

Utakmica na Stadionu Mladosti u Kruševcu zakazana je za četvrtak od 16.30.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO