Radojičić: Gostovanje Partizanu najlakša utakmica, igraćemo bez opterećenja

NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je da predstojeće gostovanje Partizanu, u okviru 19. kola Super lige Srbije, dolazi u nezgodnom trenutku za njegovu ekipu.

“Imali smo veliku potrošnju u prethodnom periodu, a idemo protivniku koji igra najbolje i kontinuirano drži visok nivo forme. To govori i pozicija na tabeli. Izuzetno poštujem kolegu Aleksandra Stanojevića, njegov stručni štab i igrače”, rekao je Radojičić.

On je dodao da ga brinu povrede Mirze Delimeđca, Almira Aganspahića, Bojana Čečarića, Nemanje Kojčića, Dejana Parađine, Farisa Handžića i Miloša Kalezića, kojem predstoji višemesečna pauza.

Partizan je lider prvenstva sa 50 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem, 15. mestu sa 15 osvojenih bodova.

“Stvarno, ne znam koji će biti rezultat. Postavili smo neke lestvice ispod kojih se ne može, po pitanju igre i pristupa. Partizanu se ne preti, ali gledamo da ostvarimo naš cilj. Uradićemo sve što je u našoj moći da skupo prodamo kožu”, naveo je Radojičić.

“Nadam se sportskoj i viteškoj borbi sa najboljim timom u Srbiji. Ovo je i najlakša utakmica jer ćemo igrati bez opterećenja. Naše je legitimno pravo da pokušamo da ostvarimo bolji rezultat od onog koji javnost očekuje”, dodao je on.

Novopazarci su bez poraza na osam vezanih mečeva u Super ligi i Kupu Srbije, a na poslednje dve utakmice nisu primili gol.

“Ko god da bude na terenu, potrudiće se da nas dovede do pozitivnog rezultata. U dobrom smo nizu, a da nas je sreća malo pogledala imali bismo više pobeda. Šef (Radojičić) je doneo neku novu energiju i nadam se da ćemo tako da nastavimo do kraja polusezone”, kazao je štoper Pazara Filip Pavišić.

Partizan i Novi Pazar igraju u nedelju od 15.45 na stadionu u Humskoj.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO