Radnički savladao Novi Pazar 2:1

Golman fudbalskog superligaša Novog Pazara Marko Drobnjak rekao je danas rekao je danas da njegova ekipa ima šansu da ostvari povoljan rezultat protiv Radničkog u Nišu, ali da pristup mora da bude kao u pobedi nad Partizanom (3:2).

“Posle Partizana, Crvene zvezde i Vojvodine, rezultatima u poslednjih nekoliko sezona Radnički se nametnuo kao jedan od naših najozbiljnijih klubova. Ipak, ako pružimo 200 odsto mogućnosti, kao protiv Partizana, možemo barem do boda. Treba samo da ostanemo čvrsto na zemlji i da nastavimo da radimo još jače”, rekao je Drobnjak.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije na niškom “Čairu” zakazana je za nedelju od 19 časova.

Radnički i Novi Pazar imaju po tri boda i nalaze se u grupi timova plasiranih između sedme i 14. pozicije na tabeli.

“Mislim da je malo ko očekivao da ćemo posle tri kola imati ijedan bod, a mi smo osvojili tri na dve utakmice sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Protiv crveno-belih smo ušli u meč bojažljivo. Poremetio nas je rano primljen gol i vođstvo domaćina od 2:0 već u 13. minutu, pa je svima bilo teško da izađu iz letargije”, naveo je 25-godišnji Drobnjak.

“Ostali smo pribrani i protiv Partizana na domaćem terenu pokazali da možemo svima da pariramo. Spremno smo dočekali taj duel. Postigli smo dva gola za pet minuta i preokrenuli rezultat, što malo ko može da uradi. Bog nas je nagradio s tri boda”, dodao je on.

Drobnjak, koji je ponikao u čačanskom Borcu, do početka ove godine branio je u srpskoligašu Jošanici, a po opštim ocenama najzapaženiji je igrač Novog Pazara na startu superligaškog takmičenja.

“Mnogo mi je značio meč sa Crvenom zvezdom jer sam ‘probio led’. Protiv Partizana sam samo nastavio u istom ritmu. Gledao sam video snimke crno-belih, proučavao ko je najopasniji, kako napadaju i kako šutiraju. Dobio sam i neke savete od superligaških golmana s kojima sam blizak. Mnogo očekujem od ove sezone”, zaključio je Drobnjak.

M. Minić / rtvnp /

Foto: Irfan Ličina

Izvor : sportklik.rs
sportklik.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO