Radnici “TV Jedinstvo” traže pomoć republičkih organa – otvoreno pismo // SVI RADNICI UZ MARUKIĆA

APEL: OTVORENO PISMO RADNIKA TV JEDNISTVO DOO Novi Pazar
Radnici tv jedinstvo iz Novog Pazara kojima je već 15-ak dana onemogućena sloboda informisanja, pravo na slobodnu reč i obavljanje posla u novinarskoj profesiji uputili su večeras otvoreno pismo Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, Predsedniku Vlade svim potpredsednicima Vlade Srbije kao i ministrima ambasadama i direktoru policije u kome se kaže:

SVI RADNICI UZ DIREKTORA I VLASNIKA MARUKIĆA!
SVI RADNICI UZ DIREKTORA I VLASNIKA MARUKIĆA!

Poštovani,
Dana 25.03,2013. godine u popodnevnim časovima grupa ljudi predvođena Mirsadom Fijuljaninom upala je u prostorije TV Jedinstvo DOO i zauzela je. Od tog dana niko od zapošljenihi radnika ne dolazi na posao iz bezbedonostnih razloga.
Policijskoj upravi u Novom Pazaru iste večeri javljeno je šta se dešava, ali do dana današnjeg situacija je ostala nepromenjena, niko ništa ne preduzima a prostorije i oprema naše televizije i dalje su okupirani.
Obraćamo Vam se jer još uvijek vjerujemo da je ovo pravna država i da neko mora da odgovara za naš pretrpljeni strah, uzurpaciju firme i dokumentacije, uzurpaciju radnih mjesta i privatne imovine.
Uz dužno poštovanje i u nadi da nećete zatvoriti oči pred ovom nepravdom, bahatim ponašanjem i samovoljom pojedinaca, srdačno Vas pozdravljamo.

pismo radnika tv jedinstvo
pismo radnika tv jedinstvo

 

 

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO