Radnici gradske uprave pripremili svečani doček gradonačelniku

mahmutovic docek

Radnici gradske uprave su za gradonačelnika dr Meha Mahmutovića priremili svečani doček i čestitali mu na osvojenoj nagradi.

 Radnici Gradske uprave su aplauzom čestitali gradonačleniku dr Mehu Mahmutoviću  na dobijenoj nagradi kapetan Miša nastasijević. Oni su se okupili kako bi dočekali Mahmutovića kome je nagrada za doprinos razvoju lokalne samouprave u Srbiji.uručena juče u Novom Sadu.

doek za mahmutovia1

 Priznanje se dodeljuje  u različitim kategorijama, najuspešnijim pojedinicima I organizacijama iz više oblasti. Republička  priznanja ove nagrade se sastoji od tatuete I Povelje kapetan Miša Anastasijević. Nosioci projekta su “ Media Ivent” I Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, a stručnu pomoć u njegovoj realizaciji daju Privredna komora Vojvodine, Beograda, kao I ostale u Srbiji.

“Jako je bitno da Novi Pazar I ja kao gradonačelnik ovog grada budemo u grupi dobitnika ovog prestižnog priznanja za najveće dostignuće kao što je nagarada apetan Miša  Anastasijević. Ta nagrada se dodeljuje najuspešnijim menadžerima, ompanijama i pojedincima u različitim oblastima. Među najpoznatijim bili su prvi potpredsednik  Vlade Srbije Aleksandar Vučić kao ličnost godine. Kompanija godine bila je NIS, a najbolji privrednik Srbije Kiril Kravčenko. Za najboljeg menadžera izabran je Miodrag Kostić. Najuspešniji novinar predsednica UNS-a Ljiljana Smajlović. Za drštvenu odgovornost nagradu je dobio Veran Matić iz televizije  B92.

Princeza Jelisaveta Karađorđević, kojoj je dodeljeno priznanje za očuvanje tradicije, dobrotvorni I humanitarni rad. Isidora Žebeljan kao žena godine. Ovo je prestižćno priznanje i za Novi Pazar će značiti puno. Bitno je da je ovaj grad postao član Instituta evropskih gradova I regiona. Članovi smo udruženja evropskih gradova kulture sa sedištem u Francuskoj. Pre mesec dana postali smo i članovi Dunavske regije, koju predvodi Nemačka, kao I mnogo drugih svetskih organizacija.

Imamo veliki broj prijatelja, poznato je da imamo dobru saradnju sa Turskom. Svi su prepoznali menadžersku aktivnost koju Novi Pazar ima i stvaranje brenda, kao što već svi znaju da je Novi Pazar evropski grad i grad mladih. U narednom periodu radićemo na otvaranju novih radnih mesta”, rekao je Mahmutović.

Na svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Novom Sadu, priznanje je dodeljeno gradonačelniku dr Mehu  Mahmutoviću kao „ istaknutom društvenom i javnom radniku, za najveći doprinos napretku zajednice, imajući u vidu objektivne uslove njenog funkcionisanja“.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO