Naslovna Sandžak Novi Pazar Radi se gradi se! Napreduju radovi na Dijagnostičkom centru, radi se i...

Radi se gradi se! Napreduju radovi na Dijagnostičkom centru, radi se i u Varevu! Video

Predstavnici Gradske uprave obišli su danas radove na asfaltiranju puta u naselju Varevo i na izgradnji Dijagnostičkog centra. Ove godine, koja je po investicijama nadmašila sve predhodne, Novi Pazar je bogatiji za više infrastrukturnih objekata i predstavlja najveće gradilište u Srbiji posle Beograda. Obilazak radova u Varevu i na Dijagnostičkom centru

 
Preko 20 miliona evra utrošeno je ove godine u različite infrastrukturne objekete u Novom Pazaru. Godina na izmaku nadmašila je po investicijama sve prethodne. Grad skoro svakog dana dobija nove asfaltirane ulice, kilometre kanalizacije i vodovoda, uličnu rasvetu i velike objekte od opšteg interesa.
Predstavnici gradske vlasti danas su obišli radove na asfaltiranju u naselju Varevo, a odmah zatim i gradilište Dijagnostičkog centra.
Razgovarali smo i sa meštanima Vareva koji su današnjim prolaskom asfalta kroz naselje ostali bez želja- kažu sve im je ispunjeno.
Na drugom velikom gradilištu- Dijagnostičkom centru,radovi su u finišu. Predstavnici gradske vlasti nisu krili zadovoljstvo. Lepo vreme ide na ruku graditeljima pa će do kraja godine biti iskorišćen svaki dan za nastavak radova i prebacivanje postavljenih planova za ovu građevinsku sezonu, kažu u Gradskoj upravi.

Exit mobile version