RADE NE STAJU! Radovi u svim delovima grada, centar čaršije dobija sasvim novo ruho, proširuje se plato majke Srebrenice! FOTO

Centar Novog Pazara dobiće lepši izgled. U toku je rekonstrukcija  pasaža Nove lučne zgrade, uređuju  se platoi Srđana Aleksića i Hatidže Mehmedović. Za realizaciju ovih projekata uloženo je preko  70 miliona dinara, a radove je sa saradnicima obišao i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, koji najavljuje još intezivniju građevinsku sezonu.

U pasažu Nove Lučne zgrade u planu je potpuna rekonstrukcija, postavljaju se nove granitne ploče, biće zamenjena  unutrašnja fasada, urađena nastrešnica  i postavljena led rasveta, što će ovom stambenom objektu dati potpuno drugačiju sliku, a ovim radovima zadovoljni su stanari, koji ovde žive, ali i oni koji ovde posluju.

U novom ruhu biće i plato Srđana Alesića. Ovde je u planu novo ozelenjavanje, a drveće i cveće krasiće ovaj deo grada. Predviđeno je da ovaj deo grada bude sređeniji,prijatniji za boravak građana, ali i bezbedniji za kretanje.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je najavljujući intezivnu građevinsku sezonu, rekao da je ove godine  uloženo skoro 70 miliona dinara u uređenje centra, koji se uporedo radi sa mnogim ulicama u gradu.

“Pored uređenja komunalne infrastrukture i asfaltiranja ulica na periferiji i okolnini Novog Pazara, ove godine smo odlučili da uložimo preko 70 miliona dinara za uređenje centra grada. Projekti se odnose na sređivanje platoa kod solitera Kula, uređenje Žitnog trga, Pasaža nove Lučne zgrade i platoa kod Kulturnog centra. Sigurno će na zadovoljstvo naših sugrađana grad izgledati mnogo lepše”, rekao je Biševac, koji je danas sa saradnciima obišao radove.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO