Naslovna Vijesti Hronika Putni frižider pun kamagre

Putni frižider pun kamagre

putni-frizider-pun-kamagre

BEOGRAD – Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Hogoš 15. decembra 2020. godine sprečili pokušaj krijumčarenja oralnog gela ”kamagra” u duplom dnu jednog prenosivog frižidera.

Slučaj je otkriven kada je tokom popodneva na red za redovnu kontrolu pristigla škoda oktavija čeških registarskih oznaka kojom je upravljao 32- godišnji češki državljanin putujući u društvu dve godine mlađeg brata.

Dvojica putnika su se iz Vrbasa uputila ka Češkoj i na pitanje da li imaju nešto da prijave, odgovorili su da sa sobom nose samo lične stvari.

Detaljnim pregledom putnika i vozila, carinici su najpre u džepovima vozača pronašli 8 kesica gela za potenciju ”kamagra”, da bi odmah potom u pregradi ispred suvozačkog sedišta pronašli i 9 praznih kutija istog preparata.

Carinicima je tada bilo jasno da su pomenuti gelovi sakriveni negde u vozilu, pa su ga detaljno pretražili i utvrdili da su se putnici ”potrudili” da naprave duplo dno u prenosivom frižideru.

Naime, ispod sokova i namirnica za put, u ušivenom duplom dnu nalazilo se 118 kesica oralnog gela kamagra od 100 mg raznih ukusa (ananas, banana, jagoda, crna ribizla, pomorandža, vanila).

Vozač je potom potvrdio da je svih 126 kesica njegovo vlasništvo i da je preparat kupovao na crnom tržištu s obzirom da u Srbiji nije u slobodnoj prodaji.

indeksonline.rs

Exit mobile version