Naslovna Featured Istaknuto “Put sredine” uručio pakete namirnica radnicima “Gradske čistoće”

“Put sredine” uručio pakete namirnica radnicima “Gradske čistoće”

Predstavnici humanitarne organizacije “Put sredine” dodelili su pakete namirinica radnicima JKP “Gradska čistoća”. Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija ove organizacije, a ovaj put sa ciljem da se radnicima “Gradske čistoće”, koji od početka pandemije učestalo rade, olakša svakodnevni život.

Radnici JKP „Gradska čistoća“ od početka pandemije imali su pune ruke posla u svim sektorima, i neumorno su radili. Humanitarna organizacija „Put sredine“ želela je da nagradi njihov rad i požrtvovanost, pa su im uručili pakete namirnica. Ovo je prva donacija koju ova humanitarna organizacija upućuje “Gradskoj čistoći”, ali svakako ne i poslednja.

Radnici “Gradske čistoće” aktivni su na održavanju grada u svim sektorima, marljivo rade, pa iz ovog preduzeća apeluju na grđane da redovno izmiruju svoja dugovanja prema ovoj instituciji.

Sredstva za pakete koji su podeljeni danas donirao je džemat iz Hamburga, a iz „Puta sredine“ uputili su savet građanima da čuvaju svoju sredinu i svim zaposlenima u Gradskoj čistoći olakšaju rad.

M. J.

Exit mobile version