Put sredine pomaže i tokom Ramazana

I ove godine organizacija Put sredine svojim humanitarnim aktivnostima obraduju brojne vernike. Za članove Saveza slepih i slabovidih u Novom Pazaru obezbeđeni su iftari I prigodni ramazanski pokloni.

Predstavnici humanitarne organizacije Put sredine su u okviru akcije podele iftara posetili I članove Saveza slepih I slabovidih. Oni zahvaljuju svima, koji donacijama podržavaju njihov rad.

Članovi Saveza slepih i slabovidih  izražavaju zahvalnost, što se tokom meseca Ramazana predstavnici Puta sredine uvek sete njih.

Pored podele iftara predstavnici organizacije Put sredine bave se raznim humanitarnim aktivnostima kao što su stipendiranje jetima podela prehrambenih paketa I odeće, onima koji su u toj potrebi. Svakodnevno je u funkciji i knjižara Puta sredine, gde doniraju građnima brojne knjige, letke I hidžabe. U njihovoj organizaciji održavaju se brojna  omladinska druženja i predavanja. Volonteri su I dalje aktivni na terenu i obilaze bolesne od kovid-a i iznajmljuju aparate za kiseonik .

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO