Naslovna Featured Istaknuto Punkt za vakcinaciju u Domu omladine, moguće i prijavljivanje preko...

Punkt za vakcinaciju u Domu omladine, moguće i prijavljivanje preko Call centra

punkt-za-vakcinaciju-u-domu-omladine,-moguce-i-prijavljivanje-preko-call-centra

NOVI PAZAR – Pored postojećih punktova u Domu zdravlja Novi Pazar, od danas je u funkciji, u Domu omladine još jedan punkt za vakcinaciju.

“Punkt će raditi u dve smene, od 8 do 13 i od 13 do 18 sati. Apelujem na građane da se prijave za vakcinaciju preko potrala e-uprava. Za sada vakcinišemo sva prijavljena lica i lica koja se jave na samim punktovima a starija su od 75 godina. Trenutno je na raspolaganju kineska a očekuje nas isporuka i drugih vakcina”, rekao je ovim povodom dr Suad Ibrović, ističući da je do sada u Novom Pazaru vakcinisano oko 1800 građana.

Građani Novog Pazara zainteresovani da prime vakcinu protiv virusa Covid 19, za to od danas mogu da se prijave i pozivom na brojeve telefona Call centra.

“Podaci koji pristižu telefonskim putem prosleđuju se e-upravi, čime mi zapravo, u ime zainteresovanih građana vršimo prijavljivanje po ustanovljenoj proceduri”, rekao je koordinator gradskog Call centra Albin Škrijelj.

Pozivom na brojeve telefona Call centra, 063 -1783317, 065 – 5640636 i 061- 1653514, prijavu za vakcinaciju moguće je izvršiti svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

indeksonline.rs

Exit mobile version