Nedjelja, 22 Maja, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarPucnjava u Novom Pazaru

Pucnjava u Novom Pazaru

news_2013_April_pucnjava_ilustracija_253358378Kako Sandžakhaber saznaje od nekolicine očevidaca, u centru Novog Pazara, tačnije na pešačkoj zoni (nedaleko od Sidra), oko 20:00, došlo je do pucnjave u kojoj, srećom niko nije stradao niti je ranjen. Napadač je identifikovan (lice od ranije poznato MUP-u) a slučaj je prijavljen policiji, koja je obavila uviđaj.

Istraga je u toku. Uskoro vise informacija

RELATED ARTICLES

10 KOMENTARA

  1. koga su to poslali da napravi problem da bi se zaboravilo ubistvo od pre 10ak dana??”koga” su nagovorili “koga'” da napadne???

  2. eehe, da nije narkomana, ko bi bio odgovoran za sva nedela koja se dogadjaju. lako je sa njima, oni nemaju novca da placaju licna obezbedjenja kao oni koji ih truju.

    • Pa jeste narkoman, Dundo Skrijelj je pucao. Nego sto je iz dobre porodice, otac mu lekar, pa hoce da zataskaju. Mogao je da ubije nekog neduznog prolaznika. Jedan momak je skocio da mu otme pistolj a on ga udario koricama u glavu i ovog drugog pucao. Dobro pa promasi

        • nije izboden, samo je upucan. Ali on je napao ove momke sto je pucao sinoc. Krenuo s ledja nozem, jednog je izbo na 4 mesta, a drugi ga je u samoodbrani pucao. ALI PITANJE JE ZASTO GA JE POLICIJA PUSTILA SINOC POSTO JE PUCAO MOMKA NA PESACKOJ ZONI??? SINOC PRIVEDEN ZBOG POKUSAJA UBISTVA, A DANAS SLOBODAN NA ULICI I ODMA NAPAO MOMKA! UZAS!!!

  3. S.E. je bio napadnjut =.Cetvorica su ga napala .Jedan mu nje drzao pistolj uperen u glavu druga dvojica su ga drzala a jedan ga je ubadao nozem dok nije dobro iskrvavio i mislili su da je mrtav.kkva je to logika da on jedan ubije cetvoricu.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO