Prvi Artmarket festival u Novom Pazaru prošao veoma zapaženo

 Na šetalištu kod Sebilja sinoć je u okviru prvog Artmarket festivala, u organizaciji Galerije MMC Novi Pazar, organizovana prodajna izložba slika novopazarskih i slikara iz okolnih gradova. Lepo veče, pored šetnje gradom, sugrađani su iskoristili i da posete izložbu a bilo je  dosta zainteresovanih potencijalnih kupaca.

Ukupno 15 umetničkih dela slikara iz našeg ali i okolnih gradova, krasilo je sinoć šetalište kod Sebilja. Izložba, koja je bila prodajnog tipa, bila je veoma posećena pa su zastali da pogledaju kako mlađi tako  i stariji sugrađani.

Neki od autora umetničkih dela sinoć su bili na izložbi kako bi više informacija mogli da daju potencijalnim kupcima a interesenata je bilo puno. Inače, zbog čitave situacije sa koronavirusom, a zbog čega su umetnici zaista bili u nezavidnom položaju kada su finansije u pitanju, ovo je bila i dobra prilika da zarade.

Umetnička dela koja nisu prodata sinoć biće izložena u Galeriji MMC, tako da svi oni koji nisu bili u prilici da sinoć pogledaju sliek i nisu pazarili  to mogu učiniti do 9.septembra do kada će ova izložba trajati.

B.Veljović

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO