Prušević pred Borac: Nemamo šta da izgubimo u Pančevu

Odbojkaš Novog Pazara Kadir Prušević rekao je danas da veruje da njegov tim može i drugi put ove sezone da pobedi Borac iz Starčeva i da na taj način zadrži šansu da izbori opstanak u Superligi Srbije.

“Čeka nas teška utakmica, ali verujem da ćemo poslušati savete trenera (Dragana Bonića) i da ćemo još jednom biti bolji od Borca. Nemamo šta da izgubimo. Naš adut je i činjenica da bolje igramo na strani nego kod kuće, što je pomalo čudno”, rekao je Prušević.

On ima 18 godina i tehničar je kadetske reprezentacije Srbije.

“Malo igrača iz moje generacije je imalo toliku minutažu u Superligi, posebno na tako odgovornoj poziciji. Zadovoljan sam kako sam koristio minute, a verujem da su i u klubu zadovoljni”, ocenio je Prušević.

Novi Pazar je krajem oktobra na domaćem terenu savladao ekipu Borca sa 3:1 u setovima.

To je jedina pobeda Pazara u dosadašnjem delu sezone, uz 15 poraza, dok je skor tima iz Starčeva 3/13.

Do kraja regularnog dela superligaškog takmičenja ostalo je da se odigraju još dva kola, a za opstanak u eliti Pazarcima su neophodne pobede nad Borcem i Crvenom zvedom od 3:0 ili 3:1, ali i da ekipa iz Starčeva izgubi u poslednjem kolu od Ribnice u Kraljevu.

Utakmica pretposlednjeg, 17. kola Superlige između Borca i Novog Pazara igra se u subotu od 16 časova u pančevačkoj Hali sportova Strelište.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO