Naslovna HRONIKA Pronađeno telo osumnjičenog za ubistvo

Pronađeno telo osumnjičenog za ubistvo

pronadjeno-telo-osumnjicenog-za-ubistvo

Rodbina je oko 19 sati pronašla telo M.P. (55),  kog policija sumnjiči da je ubio  Maju Odalović (35) iz Kraljeva, potvrdio je za RTV Novi Pazar izvor iz Policijske uprave.

Telo ovog Tutinca pronađeno je u selu Vrba nedaleko od Drage u kući njegovog rođaka, a pronašla ga je rodbina koja je za njim tragala uporedo sa policijom.

U četvrtak popodne su ribarolovci pronašli telo nesrećne žene u kanjonu Ibra blizu Tutina, kilometar uzvodno od mesta Ribariće.

Policijske patrole iz Tutina, Novog Pazara i okolnih gradova,  odomah  su krenule u  potragu za  osumnjičenim.

Кako je medijima potvrdio Edis Arifović, zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru, nađen je i automobil “golf 4” čiji je vlasnik M. P.,  koji je forenzički pregledan u potrazi za odgovarajućim dokazima.

Kako se nezvanično saznaje, u njegovoj kući i u autu nađeni su tragovi krvi, piše Telegraf.rs.

Do sada je poznato da je nesrećna Kraljevčanka usmrćena hicem u slepoočnicu iz malokalibarskog oružja, a da li je ubijena kraj ili na drugoj lokaciji pa ju je ubica ovde doneo mrtvu, još uvek nije utvrđeno. Do juče je ostalo nepoznato da li su jakna bez rukava i ženska kapa zatečeni blizu mesta gde je pronađeno telo Maje Odalović pripadalo njoj.

Кomšije ubijene žene rekle su da je ona bila u ljubavnoj vezi sa osumnjičenim M. P. iz Tutina.

– Pretpostavlja se da ju je M. P. na prevaru namamio da dođe po auto i tada počinio zločin. On je nju u stopu pratio, proganjao, bio je jako ljubomoran. Maja je živela u velikom strahu od njega i čak se plašila da zaspi sama – rekle su komšije za beogradski portal i dodale da se i oni plaše M. P., jer znaju na šta je sve spreman.

Nije dugo bila u vodi

Još sa sigurnošću nije utvrđeno gde je Maja ubijena, ali postoje indicije koje ukazuju na to da je likvidirana u automobilu u Кraljevu, a da je potom mrtva dovezena oko 120 kilometara dalje, do Ribarića, pa bačena u Ibar.

– Jedino što je izvesno jeste da telo nije dugo bilo u hladnoj vodi ove reke. Blizu mesta na kome je nađena krv, poliija je ubrzo pronašla i delove ženske odeće, jaknu bez rukava i žensku kapu – kaže sagovornik jednog od medija koji se bavio ovim ubistvom.

Tutinci pričaju da M.P. poznaju kao kafanskog čoveka i da se odavno razveo od žene. Kažu da nije imao neki stalan posao, a povremeno je putovao u Nemačku da radi.

Exit mobile version