Naslovna Zabava Zanimljivosti Pronađen lek za rak, ali farmaceutske kompanije ne žele da ga proizvode!

Pronađen lek za rak, ali farmaceutske kompanije ne žele da ga proizvode!

0

Kanadski naučnici su pronašli jednostavan lek za potpuno izlečenje raka, ali velike farmaceutske kompanije uopšte nisu zainteresovane za njegovu proizvodnju.

Istraživači sa Univerziteta “Alberte” u Edmontonu, su uspeli prošle nedelje da u potpunosti izleče rak svojim preparatom, ali mediji i televizija jedva da su objavili nešto o ovoj jednostavnoj tehnici izlečenja raka koja koristi obične jeftine lekove, prenosi portal magazin.ba.

Metoda uključuje primenu dikloroacetata (DCA), koji se trenutno koristi u lečenju metaboličkih poremećaja, tako da uopšte ne stvara negativne nus pojave ili neželjene dugoročne efekate.

Ovaj lek ne iziskuje patent, tako da ga bilo ko može primeniti jeftino i brzo.

Kanadski naučnici su testirali DCA na ljudskim stanicama i s njim bezopasno ubili rak; pluća, mozga i grudi, dok su zdrave stanice ostale netaknute i žive.

Lek su testirali i na miševima, sa istim rezultatima.

Farmaceutske kompanije ne investiraju novac u istraživanja DCA metode jer se takva ne može patentirati, a bez patenta ne mogu da zarade.

S obzirom da farmaceutske kompanije neće razvijati DCA do konačne primene na ljudima, bilo bi potrebno da nezavisne laboratorije započnu klinička ispitivanja DCA da bi potvrdile istraživanja kanadskih naučnika i da bi se na kraju lek mogao primenjivati na ljudima.

Posting....
Exit mobile version