Promovisani velelepni tereni i ženski sport

Minulog vikenda promovisani su uređeni tereni u Sportskom centru Borići iznad Bukreša. Istovremeno održana je i promocija ženskog sporta s ciljem da se što više devojčica u Gradu sportom bavi profesionalno ili rekreativno. Grad će nastaviti da radi ka tom cilju i ka obezbeđivanju svih uslova profesionalnim sportistima i rekreativcima, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, koji je sa saradnicima obišao sportske kolektive koji su minulog vikenda učestvovali u aktivnostima koje su organizovali Sportski savez i Ustanova za sport.

Novi Pazar u Borićima iznad Bukreša ima moderne sportske terene koji su u minulom periodu dodatno izgrađeni i oplemenjeni. Tu su teretana na otvorenom, tereni za odbojku, košarku, fudbal i tenis. Dugačka trim staza, Instalirano je i igralište pa je ovaj sportski centar pogodan za rekreaciju i odmor čitavih porodica.

Podršku devojčicama koje se bave sportom dala je i proslavljena atletičarka Amela Terzić, predsjednica novopazarskog Sportskog saveza.

Novi Pazar rasadnik je sportskih talenata. Mnogi aktuelni i budući šampioni trenirali su minulog vikenda na terenuima u srcu borove šume.

Plan je da svaki dio Grada u narednom periodu ima slične sportske sadržaje i rekvizite.

A. N.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO