Promocija sportskih terena “Borići” u naselju Bukreš (FOTO)

NOVI PAZAR – U organizaciji Ustanova za sport Novi Pazar i Sportskog saveza Novi Pazar, danas u 17 časova na Sportskim terenima u Borićima iznad naselja Bukreš promovisan je ženski sport i tereni koji su urađeni u minulom periodu.

Događaju su prisustvovali gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, direktor Ustanova za sport Emir Mehmedović i direktorka Sportskog saveza Amela Ljajić.

“U sportskom centru “Borići”, u naselju Bukreš danas smo promovisali nove terene na kojima su mladi novopazarski sportisti prezentovali sportske veštine. Na ovaj način promovišemo zdrave stilove života” – rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Protekle godine, pored postojećih terena, urađen je teren za fudbal sa veštačkom podlogom, kao i teren za tenis.

“Poslednjih godina predano smo radili na uređenju i izgradnji novih terena u Sporstkom centru iznad Bukreša. Planiramo i postavljanje posebne podloge kako bi naši teniseri tu mogli da treniraju i da imaju adekvatne uslove za odigravanje mečeva u okviru nekog turnira” – rekao je direktor Ustanova za sport Emir Mehmedović.

Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović Foto:Eldin Ćorović  

Foto:Eldin Ćorović

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO