Naslovna Sport Atletika PROGLAŠENI NAJBOLJI U SPORTU ZA 2017 GODINU

PROGLAŠENI NAJBOLJI U SPORTU ZA 2017 GODINU

U prepunoj koncertnoj dvorani kulturnog centra, dodeljenja su priznanja najboljima u novopazarskom sportu za 2017 godinu.

Odbojkaš Irfan Hamzagić i atletičarka Amela Terzić proglašeni su za najboljeg sportistu i sportistkinju Novog Pazara u 2017. godini, po izboru gradskog Sportskog saveza.

Odbojkaški klub Novi Pazar bio je bez premca u kategoriji sportskih ekipa, atletski stručnjak Rifat Zilkić izdvojio se među trenerima, a najbolji sportski radnik je sportski direktor Kluba malog fudbala Novi Pazar Ismail Dupljak.

Proslavljenom biciklisti i nekadašnjem reprezentativcu SFRJ Hazbiji Hukiću pripala je nagrada za životno delo “Abdulah Duce Gegić”.

Priznanje zbog dobrih rezultata dobio je Rukometni klub Novi Pazar, zatim odbojkaški kolektiv za trofeje u Kupu Srbije i Superkupu, atletski klub povodom odlične organizacije Prvenstva Balkana, bokser Šerif Gurdijeljac i svetska prvakinja u kik-boksu Saida Bukvić.

Nagrađeni su i Balkanska atletska federacija i direktor Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

Kao jesenji prvaci u svojim ligama laureati su odbojkaški i rukometni klub, omladinci Fudbalskog kluba Novi Pazar i kadeti Fudbalskog kluba As, dok su zbog plasmana u viši rang nagrađeni Košarkaški klub Novi Pazar i Ženski odbojkaški klub Novi Pazar.

Dobitnici raznih priznanja bili su i mladi teniseri Hamad Međedović i Fatma Idrizović, gradski Savez za školski sport, direktor Sportsko-sajamske ustanove Pendik Enes Pljakić, odbojkaški radnik Fuad Salihović i pedagog fizičke kulture Edin Salihović. Sportskim nadama godine proglašeno je 124 mladih sportista.

Fotograf Senad Župljanin dobio priznanje za nesebičan rad i doprinos sportu.

Exit mobile version