Naslovna Vijesti Hronika Profesorica obljubila učenicu u Gimnaziji

Profesorica obljubila učenicu u Gimnaziji

Novi Pazar – Profesorica likovnog u novopazarskoj Gimnaziji N.P. uhapšena je jer je obljubila svoju maloletnu učenicu T.P.
Kako Regionalna televizija nezvanično saznaje, profesorica je vezu sa učenicom drugog razreda srednje škole započela još 2009. godine. Od tada, pa sve do pre nekoliko dana profesorica je imala seksualne odnose sa svojom učenicom, koja je u međuvremenu završila srednju školu. Sve je otkriveno kada se T.M. požalila ocu da je profesorica maltretira.

Naš izvor kaže da je profesorica sa učenicom u vezi bila više od četiri godine a seksualne odnose su najčešće imale u njenom ateljeu.

-Kada je profesorica čula da maloletnica ima dečka, predlagala joj je da raskine sa njim. Glumila je dobru osobu, pravog pedagoga. Trudila se da stekne njeno poverenje a kada je uspela u tome, onda je sve to zloupotrebila. Učenica je bila druga godina kada je profesorica prvi put poljubila u svom ateljeu a nekoliko dana kasnije su imale i oralni seks, rekao nam je izvor.

Maloletna T.P. je policajcima ispričala i da joj je profesorica nudila alkohol i marihuanu a kako je veza odmicala, tako je zlostavljanje bilo sve veće.

-Učenica nam je ispričala da ju je profesorica podvodila svojim drugaricama koje su bila u vezi sa Natašinim učenicama. Priznala je i to da je sa Natašinom drugaricom u vezi bila još uvek maloletna E.Z. koja je, takođe, učenica novopazarske Gimnazije, kaže naš izvor.

Sagovornik Regionalne televizije kaže da je T.P., koja je u međuvremenu postala punoletna, od Nataše i njene drugarice dobijala preteće poruke i da su je ucenjivali golišavim fotografijama, kako niko ne bi ispričala kroz šta je godinama prolazila.

Direktor novopazarske Gimnazije Zoran Milosavljević kazao je za Regionalnu televiziju da je ogorčen zbog svega što se dogodilo.

– Osuđujem takvo ponašanje prosvetnog radnika. Nisam imao saznanja da se to dešava, das am znao, dao bih sve od sebe da to sprečim. Uzdržao bih se daljeg komentarisanja jer još nisam dobio zvaničan dopis od nadležnih organa, rekao je Milosavljević.

Profesori sa kojima smo razgovarali kažu da su od đaka čuli da njihova koleginica održava veze sa učenicama ali da nisu verovali u te priče.

sandzakhaber / izvor: rtvnp.rs

Exit mobile version