Naslovna Sandžak Novi Pazar PROBLEMI NA LETU IZ ISTANBULA! Fubaleri Novog Pazara iz drugog pokušaja sleteli...

PROBLEMI NA LETU IZ ISTANBULA! Fubaleri Novog Pazara iz drugog pokušaja sleteli na aerodrom u Beogradu

problemi-na-letu-iz-istanbula!-fubaleri-novog-pazara-iz-drugog-pokusaja-sleteli-na-aerodrom-u-beogradu

Sneg je “zatrpao” prestonicu Srbije tokom jučerašnjeg dana prvi put nešto ozbiljnije ove zime. Konačno su se zabeleli delovli glavnog grada, a to je neočekivano stvorilo i pojedine poteškoće sa letovima, između ostalog i sa onim u kojem su se nalazili srpski fudbaleri.

Na tom letu je bio naš izveštač, Mario Marić, koji je bio na pripremama u Turskoj, a tokom jučerašnjeg povratka iz Antalije, fudbaleri Čukaričkog, Vojvodine, Novog Pazara, ali i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić i golman Milan Borjan imali su manjih problema prilikom sletanja na aerodrom “Nikola Tesla”.

Naime, avion je pokušao da sleti na pistu, ali iz tehničkih razloga, pilot se odlučio na “go-around” proceduru, pa je ponovo krenuo prema nebu. Iz drugog pokušaja deset minuta kasnije nije bilo problema, mada mnogi putnici nakon toga nisu dobili prtljag, što je napravilo određenu pometnju.

Ali, ostatak ekipe ostao je “zarobljen” u Turskoj. Razlog je taj što je rumunski avion koji je bio planiran da ih pokupi nezvanično doživeo kvar i da ga je udario i grom dok je dolazio u Antaliju. U petak je u toj regiji vreme zaista bilo veoma nestabilno. Pored fudbalera Zvezde, na čekanju su i Radnik i Grafičar.

Povratak je planiran za danas tokom poslepodneva, a pomereni su i dolasci ostalih srpskih ekipa iz Turske, dok su neki morali da menjaju planove.

Telegraf

Exit mobile version