Primjer za druge – Gradska uprava, mještani i EPS izgrađuju trafostanicu (video)

Novi Pazar – Meštani Biserovačke ulice u naselju Bukreš dobili su trafostanicu, kojom će se poboljšati snabdevenje električnom energijom u tom delu grada.

mjestanin koji je donirao placZahvaljujući Gradskoj upravi, Elektrodistribuciji i meštaninu te ulice Abazu Redžoviću, koji je donirao plac i izgradio potporni zid sada će meštani imati kvalitetnije uslove za život.

Prva trafostanica koja je danas postavljena u Biserovačkoj ulici poboljšaće uslove života meštana ovog dela grada. Najavljeno je da u ovoj ulici bude postavljen i asfalt, koji kako kažu meštani dugo očekaju. Uz pomoć stanovnika ove ulice Abaza Redžovića, izvođenje ove investicije je bilo moguće.

„Mnogo znači, uopšte, imali smo stalno problema. Loša struja, ali razumevanje Gradske vlasti i Elektrodistribucije koji su shvatili naš problem i izašli nam u susret i omogućili da se poboljšaju uslovi. Ovde se ne gradi samo trafostanica već i asfaltiranje Biserovačke ulice koju smo toliko dugo čekali“, rekao je meštanin Abaz Redžović.

Ovaj primer treba da slede i ostali građani Novog Pazara, jer kako i kažu meštani, razumevanje i pomaganje je jedna od glavnih stvari za dobrobit ne samo za pojedince već i jednog naselja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO