Prijepoljski SDP: Vlast duguje građanima brojne odgovore

Aktuelna vlast u Prijepolju građanima te sandžačke opštine duguje odgovore na brojna pitanja i  došlo vreme da polože račune, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Liste ”Zajedno za Prijepolje”. Neka od brojnih pitanja sadržana su u jednom od flajera koje su danas predstavili.

Lista ”Zajedno za Prijepolje” predstavila je danas predizborne aktivnosti, a njeni predstavnici još jednom su podsetili na ciljeve za koje će se zalagati.  Predstavljen je i materijal, odnosno flajeri koncipirani na različite načine. Jedan od njih koncipiran je u vidu pitanja postavljenih aktuelnoj vlasti u tamošnjoj opštini, objašnjava nosilac te liste i predsednik OO SDP-a Esad Hodžić.

” Prvi format je u obliku pitanja koja u ime svih građana opštine prijepolje Lista ”Zajedno za Prijepolje” postavlja predstavnicima aktuelne vlasti. Pitanja se odnose na sve ono što oni nisu radili, nisu hteli, znali ili bili sposobni i ono zbog čega je našu opštinu dovelo u katastrofalnu i nikada goru situaciju u savremenoj istoriji Prijepolja” kazao je Hodžić.

Kandidatkinja za narodnu poslanicu Samira Ćosović kazala je da opštinska vlast građanima Prijepolja  duguje odgovore na brojna pitanja.

Na konferenciji je rečeno da ne očekuju da aktuelna prijepoljska vlast odgovori na postavljena pitanja, ali da će, kako je istaknuto, građani to znati da kazne na izborima i da neće dozvoliti dalje urušavanje Prijepolja. Sa druge strane očekuju podršku za Listu ”Zajedno za Prijepolje” koju, ističu, čine odgovorni, radni i dobronamerni ljudi.

”Mi smo pripremili listu projekata i investicija i ukoliko dobijemo poverenje od građana na njima ćemo ubrzano raditi kako bi zaustavili dalji pad i obezbedili razvoj opštine Prijepolje. Mi očekujemo da građani budu svesni ozbiljnosti situacije, da budu svesni da samo značajan broj glasova koje će dati našoj listi će zapravo biti snaga vodećoj partiji da preuzme odgovornost za zaustavljanje propadanja ove opštine. Ova lista nema aspiracije da samo uđe u vlast što bi bilo katastrofa. Mi sebe vidimo kao vodeću snagu. Nadam se da to i građani razumeju” kazao je Hodžić.

Govoreći o eventualnim postizbornim koalicijama Hodžić je rekao da politički partneri mogu biti oni koji imaju slična opredeljenja i ciljeve na kojima će graditi bolje Prijepolje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO