Naslovna Sandžak Prijepolje Prijepolje: Velika zahvalnost volonterima MOSI igrara

Prijepolje: Velika zahvalnost volonterima MOSI igrara

1

Pečat Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama u Prijepolju, pored brojnih takmičara i sportskih radnika dali su i mladi volonteri.

SVECANO OTVARANJE MOSI

Predsednik ove opštine Emir Hašimbegović  kaže da je veoma ponosan što imaju takvu omladinu.

„Mladi su bez muke prihvatili ovako važne stvari i dali veliki doprinos uspešnosti manifestacije. Oni su naša budućnost”, rekao je Hašimbegović.

Preko 100 volontera iz više gradova Srbije, svakodnevno su bili u prilici da pružaju pomoć sportistima na terenu, ali i svima onima kojima su za vreme igara boravili u Prijepolju.

Ideja o formiranju volonterskog tima potekla je od Saveta za mlade i Kancelariji za mlade Prijepolja.

I pored brojnih obaveza volonteri su, kako kažu, stigli i da se zabave, steknu nova prijateljstva i ponesu lepe uspomene.

Oni su u znak zahvalnosti dobili sertifikat o stečenom iskustvu, godišnju člansku kartu za matičnu biblioteku“Vuk Karadžić“ i sve nekomercionalne programe u organizaciji Doma kulture.

1 KOMENTAR

  1. Slažem se. Nije slučajno to što su najčešće žrtve upravo sa naših podnjblea i iz ostalih zemalja jugoistočne Evrope. Sredina je konzervativna, žrtve se plaše osude okoline, pa se samim tim mire sa svojom sudbinom ili odlučuju da sami sebi prekrate muke. Tema je izuzetno široka i osetljiva, ali ono što je sigurno jeste da bi ovim problemom trebalo mnogo ozbiljnije da se bavi. Kako u našoj zemlji, tako i šire.

Comments are closed.

Exit mobile version