Prijem kod gradonačelnika Biševca u čast penzionera GU, javnih preduzeća i ustanova

Grad Novi Pazar svake godine u penziju ispraća novu generaciju upošljenika Gradske uprave, gradskih javnih preduzeća i ustanova. Tradicionalan prijem u njihovu čast nije izostao ni ovog puta.

Prema rečima gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca, reč je o ljudima koji su svojim primerom mlađima pokazali kako treba živeti i raditi, kako se ophoditi prema svakom čoveku.

„ Zvačino smo im poželeli srećan odlazak u penziju. Ovo je jedino i način da im se zahvalimo na svemu što su kroz godine rada, poštujući kolektiv i svoje radno mesto, uradili za grad i mlade generacije. Primer su mlađim kolegama kada je reč o odnosu prema poslu i zalaganju. U tom smislu možemo reći da je i ova generacija koju ispraćamo u peziju trasirala put novim snagama ka cilju zajedničkom cilju, razvoju grada“, poručio je gradonačelnik Nihat Biševac.

Dirljivo druženje penzionera obeležilo je zajedničko osećanje da su ovakva okupljanja divan gest ali i svojevrstan način da se svakom čoveku oda priznanje. Za same penzionere, poziv na prijem je i posebna čast.

„Veliki je gest gradonačelnika Nihat Biševca i Gradske uprave da nas okupe ovako i isprate u penziju. Naš penzionerski staž ne znači da se nećemo i dalje odazivati kada pomoć mlađim kadrovima bude potrebna“, poručio je prof. Dr Hivzo Gološ, čiju je radnu biografuju obeležio dugogodišnji rad u Istorijskom arhivu „Ras“.

Zahvalnost gradonačelniku uputio je i Nadžib Kočan, sada već penzionisani radnik Muzeja „Ras“.

„U pitanju je gest koji potvrđuje da otići u penziju ne znači biti otpisan, već da su lica u penziji korisni članovi zahednice. Divno je što nas je gradonačelnik istim povodom okupio, da zajedno proslavimo početak novog poglavlja u životima nekih od nas. Uručeni su nam lepi pokloni koji će nas u godinam pred nama podećati na ovaj momenat“ kazao je on.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO