Prijavite se za volontera najvećeg sportskog događaja u Srbiji 2022. godine

BEOGRAD – Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani Beograd22, poziva volontere da se prijave za rad na organizaciji najvećeg atletskog takmičenja ikada održanog u Srbiji.

Ovakav događaj se ne može uspešno organizovati bez podrške velikog broja volontera. Prijave za volontiranje se otvaraju 5. maja, a biće zatvorene 30. decembra.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta Svetskog atletskog prvenstva u dvorani Beograd22 na adresi wabelgrade22.com. Prijave su otvorene za sve državljane Republike Srbije starije od 15 godina i sve strane državljane, koji se prema zakonodavstvu svoje države smatraju punoletnim.

Cilj nam je da privučemo što više mladih ljudi. Kroz volontiranje na Svetskom atletskom prvenstvu u dvorani Beograd22 će im biti pružena prilika da steknu novo iskustvo, nove prijatelje i da rade u velikom i složnom timu, sa idejom da se posao obavi na što bolji način. Kroz sve to dolazi i do puno osmeha, druženja i prelepih uspomena, kojih će biti već kroz pripreme za takmičenje, radionice i tim bildinge. – rekla je Maja Antonić menadžer sektora Volonteri.

Planirano je da na organizaciji Prvenstva volonteri budu angažovani u 11 različitih sektora.

Beograd će biti domaćin Svetskog atletskog prvenstva u dvorani od 18. do 20. marta iduće godine, u Štark areni.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO