Policija je u Tutinu uhapsila  N. Dž. (1986) iz Tutina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da je sinoć, oko 21.20 sati, prilikom kontrole u jednom ugostiteljskom objektu u Tutinu odbio da pokaže ličnu kartu policajcu, kao i da ga je vređao i pokušao da nasrne na njega.

Tom prilikom policija je u ovom objektu zatekla oko 50 osoba kojima je naloženo da, zbog boravka u ugostiteljskom objektu posle 20 sati što je u suprotnosti sa naloženim epidemiološkim merama, napuste lokal.

Komunalna inspekcija je protiv vlasnika ovog objekta podnela odgovarajuću prijavu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, N. Dž.  je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Novopazarska policija i Žandarmerija, u saradnji sa Turističkom i Komunalnom inspekcijom, zatekli su sinoć, oko 23 sata, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini grada 80 osoba.

Gostima je naloženo da, zbog boravka u ugostiteljskom objektu posle 20 časova što je u suprotnosti sa naloženim epidemiološkim merama, napuste lokal.

Komunalna i Turistička inspekcija su protiv vlasnika ovog objekta podneli odgovarajuće prijave.