Prezentovan projekat Agoritam za mobilnost

 Projekat “Algoritam za mobilnost” koji se realizuje uz pomoć EU i programa Rasmus plus koji se upravo bavi programima za mlade i podrškom ovog tipa svim organizacijama koje pokušavaju da poboljšaju kvalitet života mladih. Ovaj projekat danas je prezentovan u saradnji sa novopazarskom Kancelarijom za mlade.

Projekat “Algoritam za mobilnost” koji se realizuje uz pomoć EU i programa Rasmus plus koji se upravo bavi programima za mlade i podrškom ovog tipa svim organizacijama koje pokušavaju da poboljšaju kvalitet života mladih prezentovan vaj projekat danas je prezentovan u saradnji sa novopazarskom Kancelarijom za mlade.

“Sa ponosom hoćemo da predstavimo portal na kome mladi mogu na jednom mestu da saznaju koje su sve to prilike za dodatno obrazovanje, putovanje, druženje sa vršnjacima svuda po Evropi i koje sve to organizacije na nivou Evrope koje nešto organizuju tog tipa dodatne edukacije mladih i da jdnostavnim odlaskom na sajt saznaju sve što ih zanima”, kazala je jedan od predavača Danijela Maljević ispred beogradskog udrženja “Bum”.

Direktor Kancelarije za mlade u Novom Pazaru Džemaludin Paučinac kazao je da je ovaj mehanizam prepoznat kao nešto što njima može pomoći u svakodnevnom radu.

B.V.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO