Naslovna Featured Istaknuto Prezentovan modul komunalne delatnosti

Prezentovan modul komunalne delatnosti

prezentovan-modul-komunalne-delatnosti

U domenu komunalne delatnosti od strateške važnosti za Novi Pazar je smanjiti gubitke vode u vodovodnoj mreži – izjavilja je šefica Odseka za komunalne poslove Malića Plojović. Na današnjoj prezentaciji u okviru javne rasprave o Strategiji održivog razvoja grada Novog Pazara za period od 2021. do 2030. godine predstavljen je modul komunalne delatnosti.

Komunalne usluge su od elementarne važnosti za kvalitetan život. Prezentovani modul u tom domenu Strategije održivog razvoja Novog Pazara sadrži detalje o postupcima i načinu pružanja komunalnih usluga građanima, u smislu unapređenja obimnosti, dostupnosni i kontinuiteta.

”Prioritet svih prioriteta je  da se smanje gubici vode koja nastaje u vodoinstalaciji; da se unapredi i završi započeti projekat vezano za toplotnu energiju, da se prošire groblja, da se završi projekat za zbrinjavanje pasa i mačaka lutalica i sve ostalo što je definisano Zakonom o komunalnim delatnostima”, rekla je Plojović.

Kada je u pitanju održivi razvoj Novog Pazara, kroz javnu raspravu građani imaju mogućnost da se uključe, usmeno ili u pisanoj formi dajući svoje predloge, sugestije ili primedbe, a sve u cilju izrade što potunijeg i kvalitetnije strateškog dokumenta.

S.Lj.

Podeli

Exit mobile version