Pretučena Glovo dostavljačica hrane u Novom Pazaru (VIDEO)

Prema informacijama Nova.rs, pripadnici policijske uprave u Novom Pazaru priveli su dvadesetdvogodišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je sinoć pretukao radnicu dostave hrane “Glovo†koja od nedavno posluje u Novom Pazaru.

Nezrina, radnica dostave Glovo, pretuÄena je sinoć od strane dvadesetdvogodiÅ¡njeg muÅ¡karca u Novom Pazaru. Ona je rekla da ne zna koji bi mogao da bude razlog zaÅ¡to je muÅ¡karac pretukao.

„Ulica je bila mraÄna, nisam ga dobro videla. Kada smo se sreli, rekla sam mu da ga zbog mraka nisam videla, on je poÄeo sa odgovara arogantno, nervozno, nakon toga me je udario pesnicom u predelu glave, od Äijeg sam pada pala sa bicikla“, kaže Nezrina.

Ona dodaje da oseća najveću bol zato Å¡to je jedan takav Äovek njen sugraÄ‘anin i da je to boli viÅ¡e od bilo koje povrede koju je mogao da joj nanese.

„On je nakon mog pada nastavio da me udara, sve dok nisam rekla ‘stani, ja sam žensko’, nije prestao. Mogao je i oko da mi istera, ne bi me bolelo kao Å¡to me boli Äinjenica da je on deo naÅ¡eg naroda. Da je možda moj komÅ¡ija, roÄ‘ak… to me najviÅ¡e boli“, zakljuÄila je Nezrina.

Za sada iz novopazarske policije nismo dobili zvaniÄnu informaciju o ovom sluÄaju, a druÅ¡tvene mreže prepune su komentara podrÅ¡ke radnici kompanije Glovo.

indeksonline.rs/nova.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO