Naslovna Vijesti Press konferencija gradonačelnika Mahmutovića ,,Odgovor na laži i izmišljotine Muamera Zukorlića”

Press konferencija gradonačelnika Mahmutovića ,,Odgovor na laži i izmišljotine Muamera Zukorlića”

4

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović održao je danas konfrenciju za medije na kojoj se osvrnuo na poslednji nemili dogadjaj u gradu, pucnjavu koja se pre nekoliko dana dogodila u centru Novog Pazara. On je osudio izjave Muamera Zukorlića koji je kako je istakao gradonaćelnik „nizom neistina, uvreda, netačnih informacija i zloupotrebom medija napravio niz krivičnih dela za koja očekujemo da tužilaštvo reaguje“ – rekao je Mahmutović.
„To su gnusne laži i dezinformacije i razne insinuacije koje je taj čovek po ko zna koji put koristio želeći da grad odvede u sunovrat, pozivanjem na mitinge, prozivanjem da je Grad nalogodavac ubicama“- istakao je gradonačelnik. On je dodao i da ne zna šta je razlog pucnjave u centru grada u petak veče, ta da mu je žao obe porodice mladića koji su učestvovali u nemilom dogadjaju.
„Ne znam zaista šta je razlog ovog nemilog dogadjaj. Verovatno neki neraščišćeni računi iz perioda kada su zajedno radili kao telohranitelji Muamera Zukorlića. Jedino je sigurno da iza toga ne stoji Grad, ne stoji niko i zaista ono što smo mogli juče da čujemo od Zukorlića su potpune dezinformacije, gnusne laži i izmišljotine“ – nastavio je Mahmutović.
On je rekao i da je Zukorlić uspeo sve da posvađa, te da kako je naveo „samo traži i izmišlja neprijatelje“.
Gradonačelnik Novog Pazara pozvao je gradjane da se uzdrže, da sačuvaju dostojanstvo, da ne reaguju na pozive na mitinge i da pokažu da je“ Novi Pazar grad normalnih, dostojanstvenih ljudi, koji ne nasedaju na takve provokacije“ – naglasio je Mahmutović.
On je pozvao organe bezbednsti da rade svoj posao i da reše sve nerazjašnjene slučajeve u gradu.

4 KOMENTARA

  1. Hapsi kriminalce, tj., naredi da se hapse kriminalci onda ta tvoja tvrdnja moze da bude istinita, u suprotnom pobijas samog sebe.

  2. Ti izgleda nemas druga posla osim da sazivas konferencije za novinare i da sa na taj nacin obracunavas sa neistomisljenicima!!Radi nesto pametno,Allah te uputio,bices pitan za svako svoje delo koje si uradio na toj funkciji.

  3. Neznam Dr sto se uopste osvrces na ovakve teme, iako si ti prozvan ne osvrces se pusti da lažu oni nemaju druga posla ostavili su ono zasta su dužni da rade. A ti se uzdigni od niskosti svake i svoju dušu oplemeni dostojanstveno i bogobojaznoscu u jednog Gospodara.

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version