Preko 100 novopazarskih sportista učestvuje na 58. MOSI u Kolašinu

Na predstojećim 58. MOSI igrama koje sutra počinju u Kolašinu, nadmetaće se i 117 sportista iz Novog Pazara u desetak sportova. Na današnjoj konferenciji za medije vođe sportskih ekipa istakle su visoke ambicije pred nastup u Kolašinu jer je kako su rekli, nastup za Grad mnogo značajnije nego nadmetanje za klub.

Kao i svake godine sportisti Novog Pazara pokušaće da osvoje što više medalja na MOSI igrada koje se ove godine održavaju u Kolašinu. Brojna delegacija predstavljaće ovaj grad u više sportova. Ustanova za sport i Sportski savez obezebdili su sve uslove za boravak sportista u crnogorskom gradu.

Novi Pazar nastupaće u atletici, malom fudbalu, ženskoj i muškoj odbojci i odbojci na pesku, šahu, sportskom ribolovu, karateu, stonom tenisu.

Međuopštinske omladinske sportske igre su najveća smotra amaterskog sporta na Balkanu i održavaju se u gradovima Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. Ovogodišnje u Kolašinu su 58.po redu.

The post Preko 100 novopazarskih sportista učestvuje na 58. MOSI u Kolašinu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Preko 100 novopazarskih sportista učestvuje na 58. MOSI u Kolašinu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO